Eiken meubelen België

Welkom bij Eiken Meubelen. We zijn er trots op dat we u een eersteklas selectie van 100% eikenhouten meubelen kunnen aanbieden. Onze meubelen zijn gemaakt van de beste kwaliteit eiken en zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt door vakkundige meubelmakers. We zijn ervan overtuigd dat onze meubelen uw huis een stijlvolle, warme en gezellige sfeer zullen geven.

Eiken Meubelen is gevestigd vlak over de grens in Nederlands Limburg. Hier maken we al meer dan 20 jaar unieke meubels die zijn gemaakt van echt eiken. Elke stuk is met de hand gemaakt door onze ervaren meubelmakers en elk stuk is dus uniek. Onze meubels zijn van hoge kwaliteit en duurzaam.

We hebben al vaak meubels geleverd in België. Als u dus een eiken meubel wilt bestellen uit België, dan kunnen wij u daar mee helpen. Wij leveren overal in België.

Onze meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, wat betekent dat u vrij bent om te mixen en te matchen om een unieke stijl te creëren die bij uw persoonlijke smaak en stijl past. Of u nu houdt van klassieke stijlen of meer modern, we hebben eiken meubelen voor iedereen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan tafels, stoelen, kasten, bedden, banken en meer.

Al onze meubelen zijn gemaakt met de beste materialen die er zijn, wat betekent dat ze een leven lang mee zullen gaan. Maar we zijn er niet alleen voor het maken van meubels, we staan ook garant voor klantenservice en aftersales-ondersteuning. We zijn er altijd om u te helpen als u vragen heeft of als u hulp nodig heeft bij het installeren van uw meubelen.

We hopen dat u er net zo veel van geniet om onze prachtige eiken meubelen te bekijken als wij doen om deze te maken. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om te helpen.


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: