Eiken meubelen


eiken meubels werkplaats

Eiken meubels speciaal voor u gemaakt

Meubelmakerij Geeraths staat voor ambachtelijk vakmanschap als het aankomt op eiken meubels. Bent u op zoek naar oerdegelijke eiken meubels gemaakt van massief en 1ste kwaliteit eikenhout? En wenst u bovendien specifieke maten? Wij bieden de oplossing door uw eiken meubels speciaal op maat te maken.

Meer informatie over eiken meubels

Om u een goede impressie te geven van de soorten stijlen die wij voor u hanteren, nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze website eiken-meubelen.nl. Wij maken voor u oud eiken eettafels, eiken tv kasten, eiken tv meubels, eiken houten tafels en eiken kasten. Wij maken de eiken meubels volledig naar uw wens.


Meubels van massief eikenhout

Al het materiaal van de eikenhouten meubels zijn van 100% massief eikenhout. Mede dankzij dit massieve eikenhout is iedere eiken meubel die wij maken van oerdegelijk kwaliteit. Daarnaast komt al het eikenhout bij ons uit de droogkamer, waardoor wij eventuele problemen met eiken meubels voorkomen.


Alle soorten eiken meubels

Wij maken voor u bijna alle soorten eiken meubels, van eiken stoelen, eiken tafels, eiken bartafels en eiken kasten. De vrijheid wat voor eiken houten meubel u wilt is aan u. Uiteraard maken wij uw eiken meubels op maat en passen wij deze aan uw wensen aan.


Kom langs om de eiken meubelen te zien

Uiteraard kunt u altijd een bezoekje brengen aan de showroom. Deze wordt momenteel verbouwd. Wilt u langskomen om de eiken meubels te bezichtigen? Bel dan even voor een afspraak of stuur een bericht via de contactpagina.


Video Eiken-meubels.nl

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: