Eikenhouten tafel

Op maat gemaakte eiken tafels

eiken houten tafelOnze eiken tafels worden zoals al onze eiken meubels op maat en naar wens gemaakt. De lengte van de tafel, de dikte van het eiken tafelblad, de lengte en doorsnede van de eiken poten, enzovoorts. Dit allemaal kunnen wij aan uw wensen aanpassen.

Want in principe kan elke tafel naar wens worden aangepast, zolang de constructie goed blijft. En daar zorgen wij voor! Indien u een tafel zoekt die er niet bijstaat, mail of bel eventjes om te kijken of dit mogelijk is.

Ieder model eiken houten tafel mogelijk

In principe kunnen wij elk model eiken houten tafel maken. Zowel helemaal strakke eiken houten tafels of juist een tafel van rustiek eiken houten met noesten en scheuren. Daarbij kunnen alle eiken tafels worden afgewerkt met woodfix, meubelolie of ze kunnen worden gespoten in de spuiterij.

Eiken houten tafels waar u van droomt

Elke eiken houten tafel wordt specifiek met uw wensen in ons achterhoofd gemaakt. Soms wilt een klant een eiken houten tafel vol noesten, scheuren en oneffenheden zien, maar dit kan natuurlijk ook in een iets mildere vorm gerealiseerd worden. Bij ons gaat het erom dat u een mooie stuk eiken tafel krijgt waar u van droomt.

Voorbeelden van onze eikenhouten tafels

eiken tafel

eiken tafel

eiken tafel

eiken tafel

eiken tafel

eiken tafel

eiken tafel

eiken tafel

Meer een hobby dan werk

Eikenhouten tafels maken, speciaal naar wens en met een rustieke en oude uitstraling, is voor ons eerder een hobby dan werk!

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!

  • De eiken tafels zijn in alle maten leverbaar!
  • Dikte van het blad en poten kan naar wens worden aangepast
  • Massief eikenhout
  • 2-8 weken levertijd

Meer eiken tafels:


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: