Eikenhouten tafelblad

Eikenhouten tafelbladen

Tafels van eikenhout zijn prachtig en u kunt uw eiken tafelblad op maat laten maken. Hierdoor past de tafel nog beter bij uw interieur. Het gaat hierbij natuurlijk om een massief eiken tafelblad, want een massief eiken tafelblad maken is de specialiteit van eiken-meubelen.nl. De kwaliteit van het tafelblad is gegarandeerd en u zult zien dat hoe langer u de tafel gebruikt, des te dieper de kleur van de tafel wordt. Dat is een typisch kenmerk van eiken: dat het hout steeds mooier wordt en dieper kleurt naarmate het langer bij u thuis staat. Natuurlijk zult u het hout moeten onderhouden. Er zijn diverse oliën beschikbaar en eiken-meubelen.nl kan u ook hiermee verder helpen.

Tafelbladen op maat kunnen ook een prima oplossing zijn voor horeca zaken. We hebben hier veel ervaring mee, neem graag contact met ons op.

Oud eiken tafelblad

Voor de mooie en tijdloze stijl van eiken meubelen kunt u terecht bij ons. Op deze site vind u alles voor uw interieur: passend bij de mooie uitstraling van eikenhout. Mooie eiken meubelen en tafels voor u op maat gemaakt.
Ook voor een oud eiken tafelblad bent u bij ons aan het juiste adres.

Eikenhout wordt al eeuwenlang gebruikt voor het maken van meubels: tafels, kasten of banken, de verscheidenheid is enorm. Bovendien zijn weinig houtvormen zo duurzaam en blijven ze mooi of worden ze zelfs mooier naarmate ze langer worden gebruikt.

Uw interieur een prachtige en tijdloze uitstraling krijgt doordat u mooie en passende eiken meubelen heeft van hoge kwaliteit. Deze eiken kwaliteitsmeubelen zijn verkrijgbaar via eiken-meubelen.nl. U kunt kiezen uit verschillende eikenhouten tafels die een aanwinst zijn voor elk interieur.

Stelt u zich eens voor dat u met uw hele gezin rond uw mooie eiken tafel zit. Bij speciale etentjes en bij feestdagen vormt de eiken tafel het centrum van alle gezelligheid. Het wordt de plek waar iedereen wil zitten en om samen de dag door te nemen of nieuwtjes uit te wisselen. Maar natuurlijk ook om heerlijk aan te eten. Geen enkele tafel biedt zoveel stevigheid, ruimte en warmte als de eiken meubelen die voor u speciaal op maat gemaakt zijn. Met tijdloze klasse en menselijke warmte zijn eiken tafels een aanwinst voor uw interieur.


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: