Eiken stoelen

Eiken stoelen om heerlijk op te zitten

eiken meubels werkplaatsHeerlijke stoelen om op te zitten. Dat zijn onze eikenhouten stoelen. Ze zijn speciaal gemaakt voor een goede zit. Degelijk, solide en een erg mooi model. Wij leveren graag deze stoel ook aan u.

Massieve eiken stoel

Wij bieden massieve eiken stoelen met een uitstekende constructie. In het verleden hebben wij deze stoelen vaak aan horeca gelegenheden geleverd. De stoelen hebben nog nooit problemen voor onze klanten opgeleverd!

Klassiek model Eiken stoel

Wij hebben gekozen voor een klassiek model. Dit model is gekopieerd van de antieke stoel zoals die vroeger in elke keuken stond. Daarnaast hebben we een aantal aanpassingen gemaakt zodat de stoel meer aansluit bij de huidige stijl van meubelen.

Groot en klein model

Deze eiken stoelen zijn te krijgen in twee varianten, het grotere en kleinere model. Beide stoelen zitten uitstekend, het grotere model heeft echter een iets grotere zitting en een grotere leuning.

Levertijd eikenhouten stoelen

De maximale levertijd voor onze eikenhouten stoelen is enkele weken, wat mede afhankelijk is van hoeveel u er nodig heeft natuurlijk.

klassieke eiken eetkamerstoelen
eiken stoelen
eiken stoelen
eiken stoelen

Alle soorten kasten en meubilair

Wij maken voor u bijna alle soorten eikenhouten meubels, van eiken stoelen, tafels, bartafels en kasten. De vrijheid wat voor eikenhouten meubel u wilt is aan u. Wij maken het soort meubel wat u wenst. En uiteraard maken wij uw meubel op maat en passen wij deze aan uw wensen aan. Wij maken de meubels graag zoals u ze wilt zien.

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: