Oud eiken tafels

Uw eigen oud eiken tafel

oud eiken eettafelWij maken speciaal voor u op maat uw eigen oud eiken tafel. Wilt u graag een oud eiken eettafel? Wij maken met plezier voor u uw eigen oud eiken tafel. Want oud eiken tafels maken, speciaal naar uw wens en met een rustieke en oude uitstraling, dat is niet alleen ons werk maar net zo goed ook onze hobby. Wij staan voor vakmanschap als het aankomt op oud eiken tafels.

Populaire oud eiken eettafel

De oud eiken tafels zijn erg populair als eettafels. Wij maken daarom oud eiken eettafels van de eerste kwaliteit. Wij gebruiken hiervoor traditioneel eikenhout. De eik is een hele mooie loofboom die eerste kwaliteit hout levert voor uw eiken eettafel. Puur natuurlijke tafel en met vakmanschap voor u gemaakt.

Eiken meubels waar u van droomt

Elke oud eiken tafel wordt specifiek met uw wensen in ons achterhoofd gemaakt. Soms wilt een klant een tafel vol noesten, scheuren en oneffenheden zien, maar dit kan natuurlijk ook in een iets mildere vorm gerealiseerd worden. Bij ons gaat het erom dat u een mooie stuk meubel krijgt waar u van droomt.

Meer informatie over onze eiken meubels

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!

  • De oud eiken tafels zijn in alle maten leverbaar!
  • Dikte van het eiken tafelblad en poten kan naar wens worden aangepast
  • Massief eikenhout
  • 2-8 weken levertijd

oud eiken tafel

oud eiken tafel

oud eiken tafel


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: