Eiken kloostertafel

Eiken kloostertafel: een klassiek meubelstuk

eikenhouten kloostertafel

Een kloostertafel is een traditionele eiken houten tafel zoals die vroeger in kastelen en kloosters gangbaar was. Het gaat hier dus om een hele mooie soort eiken tafel, echt wat je noemt een klassiek meubelstuk. Nu wordt de term kloostertafel gebruikt voor veelal de grotere eiken tafels met een stevig eiken blad en mooie zware kolompoten.

Eiken Kloostertafel van rustiek eikenhout

Hiernaast ziet u onze zeer mooie kloostertafel gemaakt van rustiek eikenhout. Het eikenhout van de tafel wordt speciaal uitgezocht waardoor er een geweldig resultaat ontstaat. Deze eiken tafel is niet op voorraad, maar wordt altijd in samenspraak en naar wens gemaakt. Daarom is deze eiken houten tafel ook in vrijwel iedere afmeting te krijgen.

Stevige eiken kloostertafels

De eiken kloostertafels zijn bijzonder stevige tafels. Zij zijn zeer robuust. Ze zijn in die zin ook wel vergelijkbaar met de oud eiken eettafel die wij ook maken. Maar de eiken kloostertafel is toch wel een aparte tafel. Zij is erg uniek en daarom ook zeer in trek bij bepaalde doelgroepen.

Eiken kloostertafel

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!

  • De eiken tafels zijn in alle maten leverbaar!
  • Dikte van het blad en poten kan naar wens worden aangepast
  • Massief eikenhout
  • 2-8 weken levertijd

Meer eiken tafels:


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: