Eiken maatwerk

Eiken meubelen op maat

eikenhouten meubels op maatBij meubelmakerij Geeraths staat vakmanschap voorop. Wij maken uw meubels op maat. De eiken meubels die wij voor u maken zijn dan ook uniek. Uw meubels maken wij speciaal voor u in onze eigen werkplaats.

Het maakt niet uit wat voor meubel

U heeft het bij ons voor het zeggen. Geen uitdaging is te groot! Wilt u een bed, een hoogslaper of liever een unieke bedstede? Of wilt u een hele lange bar, of juist heel veel stoelen. Of wat dacht u van speciale banken of hele grote tafels? Ook hebben wij veel mooie wandmeubelen gemaakt en badkamermeubels. Kortom: wij maken het soort meubel dat u graag wilt.

Solide en Oerdegelijk

Al het materiaal van de eikenhouten meubels zijn van 100% massief eikenhout. Mede dankzij dit massieve eikenhout kent iedere eiken meubel die wij maken oerdegelijk kwaliteit. Daarnaast komt alle eikenhout bij ons uit de droogkamer, waardoor problemen met het hout voorkomen worden.

eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk
eiken maatwerk

Alle soorten meubels

Wij maken voor u bijna alle soorten meubels, van stoelen, tafels, bartafels en kasten. De vrijheid wat voor eikenhouten meubel u wilt is aan u. Wij maken het soort meubel wat u wenst. En uiteraard maken wij uw meubel op maat en passen wij deze aan uw wensen aan. Wij maken de meubels graag zoals u ze wilt zien.

Unieke Tafels

Ook onze eiken tafels maken wij voor u op maat. Onze tafels hebben een uitstekende constructie waardoor wij in principe alles voor u kunnen maken. Zowel helemaal strak of juist rustiek met noesten en scheuren, en dat in een hoop verschillende maten.

Informeer voor meer informatie

Om u een goede impressie te geven van de soorten stijlen die wiij voor u kan hanteren, adviseren wij om op deze website eens rond te kijken. Uiteraard kunt u ook een bezoekje brengen aan de showroom. Deze wordt momenteel verbouwd. Wilt u langskomen? Bel dan even voor een afspraak of stuur een bericht via de contactpagina.

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: