Eiken tv-meubels

Mooie eigentijdse eiken tv meubels

eiken tv meubel

Een mooie eiken tv-meubel, wie wil dat nu niet? Uw televisie verdient een mooi meubel, het liefst gemaakt van eikenhout. Wij maken uw eiken tv kasten zelf op onze werkplaats, speciaal voor u. Hoe breed wilt u de eiken tv meubel hebben? Met hoeveel laden en kastdeuren? Of wilt u juist open vakken? Aan u is de keus, want dit is uw unieke eiken tv kast.

Mooie eiken tv kasten maken is ons vak

Wij maken uw eiken tv kasten zelf in onze werkplaats. Want Meubelmakerij Geeraths staat voor ambachtelijk vakmanschap. Wij maken uw eiken tv kasten dan ook op maat. Onze eikenhouten meubels zijn uniek en dat geldt ook voor uw eiken tv kast. Eikenhouten meubels maken, speciaal naar wens en met een rustieke en oude uitstraling, vinden wij meer een hobby dan werk! Voor ons het een uitdaging om de tv kast te maken die bij in uw interieur huis past en aan uw wensen voldoet.

Uw eiken tv kast speciaal naar wens

Elk meubelstuk wordt speciaal naar uw wensen gemaakt. Soms wilt een klant een eiken tv kast vol noesten, scheuren en oneffenheden, maar wij kunnen natuurlijk ook eiken tv meubeks maken in een iets mildere vorm. Bij ons gaat het erom dat u een mooie stuk eiken tv meubel krijgt waar u van droomt.

Hierbij enkele foto's van twee eiken tv-meubels

eiken tv meubel
tv kast eiken
eiken tv kasten
tv meubel eikenl

Alle soorten meubels

Wij maken voor u bijna alle soorten meubels, niet alleen eiken tv kasten. Wij maken eiken stoelen, eiken houten tafels, eiken houten bartafels en eiken kasten. De vrijheid wat voor eikenhouten meubel u wilt is aan u. Wij maken het soort eiken meubels dat u graag wenst. En uiteraard maken wij uw eiken meubels op maat en passen wij de eiken kasten aan uw wensen aan. Wij maken de meubels graag zoals u ze wilt zien.

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubels bekijken!


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: