Horeca meubilair

Meubelmakerij Geeraths maakt ook mooie eiken meubelen voor de horeca. We hebben jarenlange ervaring met het maken van kwaliteit. Voornamelijk tafels, maar we kunnen ook andere meubels maken van eikenhout, zoals stoelen. Daarnaast hebben we ook heel veel ervaring met het leggen van eikenhouten vloeren. We kunnen daarnaast ook de hele projectinrichting begeleiden.

Wanneer u op zoek bent naar een robuust en duurzaam eikenhouten meubilair voor uw horeca, dan kunt u bij ons uw perfecte eiken tafelbladen voor de horeca vinden. Onze tafelbladen zijn gemaakt van de beste kwaliteit eiken en zijn daarom zeer geschikt voor het intensieve gebruik in horeca-omgevingen. Bovendien zullen deze eiken tafelbladen uw interieur een stijlvolle en luxueuze uitstraling geven.

We bieden ook verschillende stijlvolle eiken horeca tafels. Deze tafels worden gemaakt van stevig eikenhout en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een klein tafeltje voor twee of een grote tafel voor meer gasten, bij ons vindt u de perfecte tafel om uw horeca-omgeving te verfraaien.

Een van de meest essentiële onderdelen van horeca-meubilair zijn de stoelen. Wij hebben een ruim assortiment eiken horeca stoelen om uw interieur een stijlvolle en luxueuze uitstraling te geven. Onze eiken horeca stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de perfecte stoelen kunt vinden die bij uw interieur passen.

In ons assortiment eiken meubilair voor de horeca vindt u ook verschillende bijpassende accessoires. We hebben bijvoorbeeld eiken barkrukken, barkrukken met armleuningen, eiken tafelonderstellen en meer. Onze accessoires passen perfect bij onze eiken tafelbladen, tafels en stoelen en geven uw interieur een stijlvolle en luxueuze uitstraling.

Horeca meubels op maat

Eikenhouten meubelen op maat is onze specialiteit. We gaan hierbij voor vakmanschap en kwaliteit. En tevreden klanten.

Eiken horeca tafels op maat

Eiken tafels voor restaurant

Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: