Eiken keukens en badkamers

Eiken Keukens en Badkamers op maat

eikenhouten badkamermeubelsMeubelmakerij Geeraths in Limburg staat voor ambachtelijk maatwerk voor eikenhouten meubels. Uiteraard mogen dan de eiken keukens en badkamers niet ontbreken. Een mooi eikenhouten keuken en of badkamermeubels behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Eiken meubels: de keuze is aan u

En zoals bij alle meubels is de keuze aan u. Hoe wilt u uw badkamermeubels hebben? Wilt u een aantal losse meubels voor uw badkamer, of wilt u deze in combinatie met een wasbak? En wat dacht u van uw keuken? Wilt u een volledige keuken met alles erop en eraan van eikenhout? Of wilt u alleen een aantal mooie opbergkasten?

Inspirerende keukens

Kijkt u hieronder voor enkele voorbeeldfoto's van inspirerende keukens en mooie rustige badkamers. Neem contact met ons op voor meer informatie. U droomt graag van een nieuwe keuken? Wij maken uw nieuwe keuken werkelijkheid voor u.

eiken meubelen
eiken meubelen
eiken meubelen
eiken meubelen
eiken meubelen
eiken meubelen
eiken meubelen

Meer informatie

Kijk voor meer informatie ook eens op de volgende pagina's:

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van onze eiken meubelen of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: