Meubelmakerij

Ambachtelijke meubelmakerij

eikenhouten meubelsWij zijn meubelmakers. Wij maken op ambachtelijke wijze uw meubels van een solide en oerdegelijke kwaliteit. Wij maken de meubels klassiek of juist eigentijds. Bij ons is de klant die het voor het zeggen heeft.

Wij houden van ons werk

Als u op zoek bent naar een echte meubelmakerij bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden ervan om op een leuke en kleinschalige manier meubels maken en projecten te realiseren. U kunt bij ons terecht voor een unieke houten kloostertafel speciaal op maat gemaakt of een compleet interieur.

Projectinrichting

Daarnaast zijn opdrachten als onderdeel een geheel project geen probleem. Wij werken samen met een gerenommeerde (binnen)huisarchitect en hebben al vele meubels en projecten de afgelopen jaren gerealiseerd. Wij doen graag aan projectinrichting.

Kijk voor meer informatie ook eens op de volgende pagina's


eikenhouten meubels
eikenhouten meubels
eikenhouten kloostertafel

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: