Meubelen op maat

Wij maken uw unieke meubels

eikenhouten meubels op maatMeubelmaker Geeraths staat voor ambachtelijk vakmanschap. Wij hebben onze eigen werkplaats, met alle tools en vakmanschap die nodig is om echt mooie meubels te maken. Wij maken dan ook uw meubels op maat, naar uw wensen. Onze eiken meubels zijn dan ook uniek. Uw meubels maken wij speciaal voor u.

Ons werk is onze hobby!

Voor ons is het maken van eikenhouten tafels en speciaal naar wens en met een rustieke en oude uitstraling, is voor ons eerder een hobby dan werk!

Alle soorten meubels

Wij maken voor u bijna alle soorten meubels, van stoelen, tafels, bartafels en kasten. De vrijheid wat voor eikenhouten meubel u wilt is aan u. Wij maken het soort meubel wat u wenst. En uiteraard maken wij uw meubel op maat en passen wij deze aan uw wensen aan. Wij maken de meubels graag zoals u ze wilt zien.

Voorbeeld van Meubels op maat

Enkele voorbeelden van meubels die wij voor onze klanten speciaal op maat hebben gemaakt:

eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat
eiken meubelen op maat

Unieke Tafels

Ook onze eiken tafels maken wij voor u op maat. Onze tafels hebben een uitstekende constructie waardoor wij in principe alles voor u kunnen maken. Zowel helemaal strak of juist rustiek met noesten en scheuren, en dat in een hoop verschillende maten.

Informeer voor meer informatie

Om u een goede impressie te geven van de soorten stijlen die wiij voor u kan hanteren, adviseren wij om op deze website eens rond te kijken. Uiteraard kunt u ook een bezoekje brengen aan de showroom. Deze wordt momenteel verbouwd. Wilt u langskomen? Bel dan even voor een afspraak of stuur een bericht via de contactpagina.

Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken!


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: