Eiken kasten


grote eiken kast

Eiken kasten voor u gemaakt

U wilt graag een geweldig uitziende kast, bijvoorbeeld een eiken boekenkast, een eiken keukenkast of kledingkast. U heeft het voor het zeggen! Wij maken graag de ideale kast voor u. Met veel laden, of juist met open vakken. Een schots en scheve kast, of een kast met een klassieke uitstraling. Alles kan, meubels maken is ons vak. Wij maken de kast speciaal voor u in onze werkplaats.

Oerdegelijke en solide kwaliteit

Al het materiaal van de eikenhouten meubels zijn van 100% massief eikenhout. Mede dankzij dit massieve eikenhout kent iedere eiken meubel die wij maken oerdegelijk kwaliteit. Daarnaast komt alle eikenhout bij ons uit de droogkamer, waardoor problemen met het hout voorkomen worden.

Alle soorten kasten en meubilair

Wij maken voor u bijna alle soorten meubels, van eiken stoelen, tafels, bartafels en kasten. De vrijheid wat voor eikenhouten meubel u wilt is aan u. Wij maken het soort meubel wat u wenst. En uiteraard maken wij uw meubel op maat en passen wij deze aan uw wensen aan. Wij maken de meubels graag zoals u ze wilt zien. Een voorbeeld van een populaire kast is ook de eiken tv-kast

Op maat maken

Ook eiken kasten kunnen wij op maat maken, u vindt hieronder enkele voorbeelden van op maat gemaakte kasten.


Meer informatie over onze manier van werken

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van de eiken tafels of iets anders, bel of mail. Langskomen mag natuurlijk ook, dan kunt u meteen de topkwaliteit van onze eiken tafels en eiken meubelen bekijken.


Informeer voor meer informatie

Om u een goede impressie te geven van de soorten stijlen die wiij voor u kan hanteren, adviseren wij om op deze website eens rond te kijken. Uiteraard kunt u ook een bezoekje brengen aan de showroom. Deze wordt momenteel verbouwd. Wilt u langskomen? Bel dan even voor een afspraak of stuur een bericht via de contactpagina.


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: