Eigen werkplaats

Eigen Werkplaats

Zoals u kunt zien worden de meubels speciaal voor u in eigen werkplaats gemaakt. In verband met de veiligheid is het daarom alleen mogelijk om op afspraak langs te komen.

Ben je op zoek naar meubels die perfect bij jouw interieur passen? Dan ben je bij Eiken Meubelen aan het juiste adres. Onze meubelfabriek heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van unieke meubels. Onze meubels worden met de hand gemaakt door onze eigen vakmensen, waardoor we uiterst hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze meubelfabriek produceert meubels in alle soorten en maten, van kleine bijzettafels tot grote eettafels. We hebben ook een uitgebreide collectie aan stijlen en afwerkingen om uit te kiezen, zodat je zeker weet dat je de perfecte meubelen vindt die bij jouw interieur passen. Kies voor Eiken Meubelen om te genieten van meubels die voor jarenlang plezier zorgen.

Mocht u interesse hebben in bepaalde maatwerk meubelen, neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op. We zullen u de nodige informatie al per telefoon of mail meedelen alvorens u voor een eventuele bezichtiging of gesprek een keertje langskomt!

eiken meubels op maat
eiken meubels op maat
eiken meubels op maat
eiken meubels op maat
eiken meubels op maat


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: