Eikenhouten meubels

smaakvol in elke stijl

De keuze voor eikenhouten meubelen is snel gemaakt wanneer u natuurlijke elementen in een ruimte wil brengen. De toepassingen zijn eindeloos: van de klassieke boerenstijl tot hedendaags modern design, elke stijl is mogelijk.

Meubelmakerij Geeraths, geleid door ambachtelijk meubelmaker Roger Geeraths, staat garant voor eiken meubels van de allerbeste kwaliteit. Voor Roger is werken met hout niet alleen een vak, het is zijn passie. Of het nu gaat om tafels, kasten, stoelen of zelfs hele keukens, niets is hem teveel.

Roger werkt met vele houtsoorten, maar voornamelijk met massief eikenhout. Eikenhouten meubels zijn van oerdegelijke kwaliteit en door verschillende afwerkingstechnieken is een verscheidenheid aan kleuren en stijlen mogelijk. Maatwerk is dus geen enkel probleem voor deze ambachtsman. Is exclusiviteit en authenticiteit voor u een plus? Dan kunt u bij meubelmaker Geeraths ook terecht voor een uniek en éénmalig ontwerp, speciaal voor uw project.

Eiken tafels

Voor solide, kwaliteitsvolle eikenhouten tafels moet u bij Meubelmakerij Geeraths zijn. De al dan niet op maat gemaakte tafels met een uitstekende constructie zijn beschikbaar in verschillende maten. Moderne of oude eiken eettafels, kloostertafels, tafels met of zonder blokpoten, een rustieke of moderne stijl, … alles is mogelijk!

Eiken Kasten

Boekenkasten, keukenkasten, kledingkasten, … wij maken het voor u! Samen maken we een ontwerp dat past bij wat u nodig heeft: veel of weinig laden, met of zonder open vakken en deuren, een strak modern design of een rustieke uitstraling, … Eikenhouten meubels van 100% massief eikenhout zijn van oerdegelijke kwaliteit en gaan lang mee.

Eiken TV-meubels

Dat eikenhouten meubels ook modern kunnen zijn, bewijzen we opnieuw met onze tv-meubels. De televisie is vaak het middelpunt van uw woonkamer, dus waarom zou u deze niet tentoon stellen op een prachtig eikenhouten meubel? U laat ons weten welke afmetingen uw tv-meubel moet hebben en wij maken het voor u, volledig volgens uw specificaties en wensen.

Eiken Stoelen

Koos u al voor een eikenhouten eettafel? Laat ons dan ook bijpassende stoelen voorzien! We pasten een klassiek model, gebaseerd op de antieke stoelen van vroeger, aan zodat ze beter passen bij de huidige, moderne meubelstijl. Degelijke, solide stoelen met een mooi model zijn een aanwinst voor zowel particulieren als horeca gelegenheden. Onze eiken stoelen zijn verkrijgbaar in 2 maten.

Eiken Maatwerk

Alle meubelen die hierboven beschreven werden zijn ook beschikbaar in maatwerk. Maar dat is niet alles: u kunt bij ons terecht voor elk eikenhouten meubel dat u zich maar kan inbeelden! Of het nu gaat om een bed, wand- of badkamermeubels, een bar, tuinomheiningen, noem maar op. Kies voor eikenhouten meubelen die duurzaamheid en warmte uitstralen én die perfect passen bij uw woning en persoonlijkheid.


Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: