Meubelmaker Limburg: Meubelmakerij Geeraths

Hout & interieur: onlosmakelijk met elkaar verbonden wanneer het gaat om natuurlijke elementen in een ruimte.

Meubelmakerij Limburg: Roger Geeraths, smaakvol in elke stijl

Meubels van eikenhout zijn de specialiteit van ons bedrijf. De meubels die u zoekt, kunnen op maat uit eikenhout worden gemaakt. Onze expertise is groot en u wordt graag verder geïnformeerd wat de meest passende mogelijkheden zijn voor uw interieur.

Eiken meubels op maat

Houten meubels geven uw interieur een warme uitstraling en meubels van eikenhout zijn hiervan wel het mooiste voorbeeld. Dit hout blijft een populaire houtsoort voor alle soorten meubels. De klassieke look maar ook de stevigheid van eikenhout zorgt voor jarenlang plezier met uw meubels. Het hout vereist enig onderhoud maar als u goed voor uw meubels zorgt, wordt het oppervlakte van het hout alleen maar mooier door de steeds dieper en donker wordende kleur.

Op onze site vindt u een keur aan meubels die gemaakt zijn van hoge kwaliteit eikenhout. Bijvoorbeeld prachtige tafels, kasten en stoelen. Waarschijnlijk heeft u al een beeld van de meubels die u zou willen hebben. Misschien zijn ze direct beschikbaar of anders kunnen ze op maat naar uw wensen gemaakt worden. De tijdloze uitstraling van eikenhout geeft elk interieur warmte. Als u uw woonkamer gezellig wilt maken, zijn eikenhouten meubels hiervoor zeer geschikt. Eikenhout laat zich prachtig combineren met andere materialen. Uw woonkamer en keuken zullen indruk maken op uw gasten. En ook uw familie zal zich heerlijk thuis voelen vanwege de natuurlijke uitstraling van uw interieur met houten meubels.

Meubelmakerij Limburg

Het kan lastig zijn de juiste meubels te vinden en daarom is eiken-meubelen.nl zo een prachtig hulpmiddel. Via de site kunt u in contact komen met meubelmakers zoals meubelmaker Limburg om uw wensen te bespreken en de meest passende eikenhouten meubels speciaal voor u te laten maken. De jarenlange ervaring als meubelmakers en houtbewerkers komt hierbij goed van pas. Of het nu gaat om een tafelblad, een mooie stoel, een tafel, bijzettafel om misschien zelfs een bank, elk meubelstuk zal met hetzelfde vakmanschap gemaakt worden. Bovendien kunt u deskundig advies verwachten van de meubelmakers die past bij uw gebruikswensen en interieur.

Met eikenhouten meubels heeft u jarenlang plezier. De kwaliteit en de stijl die past bij uw interieur krijgt nog wat extra’s omdat voor u op maat gemaakt is door vaklieden.

Image: 

Kortje filmpje over Meubelmakerij Geeraths: